Johtajuuden Leipomo - persoonat peliin

Johtamista voi vahvistaa teorioihin perehtymällä ja taitoja lisäämällä. Todellinen ymmärrys syntyy kuitenkin ihmisten kesken vuorovaikutuksessa ja kokemalla. Johtajuuden Leipomo on persoonallisuuksien vahvuuksiin ja eroihin keskittyvä intensiivinen valmennusprosessi. Kolmen  valmennusjakson  aikana pureudutaan erilaisen ihmisten johtamisen peruskysymyksiin. Samalla vahvistetaan kykyä johtaa myös omaa itseä. Valmennuksen hyödyt näkyvät johtamisen lisäksi ajankäytössä sekä asiakaspalvelu- ja myyntitilanteissa.

Johtajuuden Leipomo tarjoaa vahvat eväät myös heille, jotka työskentelevät laajojen sidosryhmäverkostojen kanssa ja johtavat omia vuorovaikutustilanteita asiantuntijana, yrittäjänä tai vaikuttajana.

Valmennusprosessia ennen osallistujat tekevät omaa johtamistyyliä kartoittavan testin, josta saatavaa laajaa raporttia hyödynnetään valmennuksen aikana. Valmennuspäivät ovat vahvasti osallistavia ja innostavia ja niiden hyöty on vietävissä suoraan työn arkeen.

Seuraava avoin Johtajuuden leipomo käynnistyy Dooroomissa Lahdessa syyskuussa 2018.

Kysy meiltä lisää yrityskohtaisista sovelluksista.

Tuloksekkaan johtamisen resepti:

Hyvä itsetuntemus ja itsensä johtaminen + erilaisuuden ymmärtäminen ja hyödyntäminen. Näistä aineksista syntyy tuloksia Johtajuuden Leipomossa.

Syksy 2018

Tunne itsesi – johda yksilöllisesti: perjantai 14.9. ilta ja lauantai15.9.

Erilaisuuden hyödyt ja haasteet: lauantai 13.10.

Vaikuta vahvasti – onnistu vuorovaikutuksessa: lauantai 3.11.

Hinta: 850 + alv (sisältää valmennuspäivien lisäksi IEQ-testin ja testin purkuun liittyvän henkilökohtaisen valmennuksen sekä kahvit ja teet valmennuspäivinä)

Ilmoittautuminen 30.8. mennessä:
tuija.tahtinen@valmennuksenvire.fi
040 5233 223
johanna.muuraiskangas@valmennushelmi.fi
040 5500 017

Seuraa Johtajuuden Leipomoa Facebookissa

Valmentajat

Johanna Muuraiskangas

040 5500 017

Mti, MAT, NLP Practitioner, Business & Life Coach

Ihmisosaaja isolla Iillä

Tuija Tähtinen

040 5233223

MMM, Mti, HHJ, NLP Master, Business Coach

Luova viestinnän ja kehittämisen ammattilainen.