Notes from Future

Uskomusten syvistä vesistä nousee aarteita

Notes from Future on kahden vahvan sparrausammattilaisen kehittämä  sarja työkaluja muutosvaihtoehtojen oivaltamiseen. Sen avulla tutkimme yhdessä mikä kenties odottaa syntymistä ja mitä voidaan katsantokantaa avartamalla löytää.

Uskallamme luvata, että Notes from Future tarjoaa enemmän kuin ennalta osaamme tavoitella. Se tarjoaa ratkaisuvaihtoehtoja vahvaksi pohjaksi johdon päätöksenteolle. Rohkeus avointa lopputulosta kohtaan on tuottoisin asenne, jolla prosessiin voi lähteä.

Olemme taitavia saamaan potentiaalin esille: minusta, meistä ja ympäristöstä. Yhdistimme ihmismielen tuntemuksemme vuosikymmenten liiketoimintakokemukseemme. Tätä kautta löysimme keinoja hyödyntää tehokkaasti verkostojen ja yhdessä ajattelun voimaa. Meidän roolimme on olla antamassa työvälineitä ilman sen kummempaa viisastelua.

Muutokseen kannattaa lähteä aktiivisesti mukaan ja rakentaa tulevaisuuden vireensä nyt. Lisää Ilmon ajatuksia voit lukea ”Kyky pitää avoinna auttaa johtamaan paremmin” blogista. Kerromme mielellämme lisää:

tuija_tahtinen2016_muoto2

Tuija Tähtinen

MMM, Mti, HHJ, NLP Master,
Business Coach
Luova viestinnän ja kehittämisen ammattilainen.

Puh. 040 5233 223

ilmo_kolehmainen

Ilmo Kolehmainen

MMM, HHJ, NLP Associate Trainer,
Business Coach
Kokenut muutosjohtaja ja hallitusammattilainen.

Puh. 040 5552 380